top of page

 ACADEMIE

HET online platform voor stemprofessionals.

Wat goed dat je er bent! 

Je bent hier terecht gekomen omdat je het tijd vindt om je te verdiepen in jouw stem. Klopt dat?

Je volgt me wellicht al een tijdje en je neemt  nu het besluit om echt met je stem aan het werk te gaan en je bent benieuwd wat WERKENDE STEMMEN voor jou kan betekenen. Super!

Kijk vooral even deze korte introductievideo waarin ik je vertel over de ACADEMIE, of luister alvast een aflevering van de gratis Masterclass podcast, om een indruk te krijgen van mijn werkwijze en leer mij en mijn manier van werken kennen. Ervaar of dit bij jou past! 

DE ACADEMIE WORDT MOMENTEEL AANGEPAST.

Wil je op de hoogte blijven en gebruik maken van alle voordelen? Meld je aan voor de mailing!

Misschien heb je lang getwijfeld of je iets met je stem wilde doen, maar nu is echt wel het moment aangebroken, want je kampt met heesheid, een vermoeide stem en het lukt maar niet voldoende luisteraars , kijkers bij je te houden of die hele zaal bij je verhaal te betrekken.

Dan ben je hier op de juiste plek.

Met deze ACADEMIE wil ik het jou zo makkelijk mogelijk maken om aan je stem te werken, daarom heb ik 3 pakketten samengesteld. Je kunt zelf kiezen welk pakket het beste bij jou past. Je kunt helmaal alleen zelfstandig aan de slag met videos's , podcastst en werkboeken, of je kiest ervoor om de masterclasses met Q&A bij te wonen, Kortom voor ieder wat wils! 

 

Zeker is dat je na het volgende van de academie, je nooit meer zorgen hoeft te maken over je stem, omdat je precies weet hoe je met je mooie instrument moet omgaan! 

  

Ik leer je onder andere:

  • Hoe je met jouw stem mensen kunt raken, motiveren en inspireren.

  • Hoe je je stem in goede conditie brengt en houdt, zodat je op je stem kunt vertrouwen 

  • Hoe je stem is opgebouwd en hoe deze werkt.

  • Manieren hoe je je spraak en stemgeluid kunt inzetten om impact te maken, denk bijvoorbeeld aan, volume maken, duidelijk articuleren, intonatie gebruiken voor verbinding, en mensen enthousiasmeren. Oefeningen om onder andere, je houding, adem, articulatie, spreektempo en spreektoonhoogte te optimaliseren

we maken samen werk van jouw stem

BRONS pakket;

ZILVER pakket;

+ 10 masterclasses van 60 min maandelijks start oktober

GOUD pakket;

+ 10 masterclasses van 60 min maandelijks start oktober

+ 5 keer 60 min 1 op 1 coaching live of online 

bottom of page