top of page

voiceboost

Het stemtraject

HET online platform voor de vrouwelijke podcaster

Ben je een gedreven podcaster die door het dak wil gaan met haar podcast?

Wil je leren hoe je jouw stem kunt transformeren tot een krachtig instrument waarmee je luisteraars betovert en inspireert? Daarnaast nooit meer een vermoeide stem ervaren na een dag spreken?

 

Dan is het  VOICEBOOST stemtraject (pilot) van WerkendeStemmen Academie dé plek. EN ik ben op zoek naar jou. 

Je volgt me wellicht al een tijdje en je neemt  nu het besluit om echt met je stem aan het werk te gaan en je bent benieuwd wat WERKENDE STEMMEN voor jou kan betekenen. Super!

IK START NAMELIJK IETS NIEUWS voor een BIJPASSENDE PRIJS! Deze is nu 297 ex btw, maar zal binnenkort verhoogd worden!

"nooit meer hees, een vermoeide stem of twijfels of je stem er mee ophoudt midden in je opname. "

werkendestemmenwave_edited.jpg
2.png

Misschien heb je lang getwijfeld of je iets met je stem wilde doen maar hier ben je dan toch en is nu het moment aangebroken, want je kampt met heesheid, je spreekt te snel, je hebt een vermoeide stem of het lukt maar niet om je luisteraars een verpletterende indruk te geven.  

Ontdek en versterk jouw unieke podcaststem met ons uitgebreide 3 maanden traject.

 

Gedurende dit intensieve programma dompel je jezelf onder in de wereld van stemexpressie, stemgezondheid en storytellingtechnieken die je podcast absoluut een boost zullen geven.

INHOUD van de online VOICEBOOST pilot

- 3 Maandentraject, Start: Oktober November December 2023

- 4x live verdiepingssessies + Q&A van uur zie data hieronder

- 2x 1:1 calls 45 min. Nader te bepalen.

De AGENDA van komend traject ziet er als volgt uit:

1:1 call  Doelen stellen, nader met je in te plannen tussen 2 en 26 oktober .

Verdiepingssessie  1                  ma 2 oktober 9.00           BUBBELEN
Verdiepingssessie  2                  wo 25 oktober 9.00         VOICEGYM
Verdiepingssessie  3                  ma 13 november 9.00.    Hiske Kuilman deelt alles over storytelling.

Verdiepingssessie  4                  wo 06 december 9.00     Jessica Boots (de Podcastmentor) deelt handige podcast tips 

GRAND FINALE :   

Interview over jouw podcast in mijn VOICEBOOST podcast waar je meteen het geleerde kan toepassen in de praktijk! Nader in te plannen tussen 6 en 13 december.

1:1 call  Evaluatie en hoe nu verder. Inplanbaar na je podcastopname met mij. 

De academie is in de basis een online leeromgeving waar je in je eigen tempo aan de slag kunt.

Hier voor is veel materiaal beschikbaar zoals oa video's podcasts en masterclasses.

Zodra je je hebt aangemeld krijg je de inloggegevens en heb je 3 maanden toegang tot deze omgeving!

"met deze Onderwerpen in de verdiepingssessies gaat jouw podcast absoluut  groeien!" 

  1. Diepgaande Stemtraining: Leer geavanceerde stemtechnieken en strategieën die zijn ontworpen om jouw stemvaardigheden te verfijnen en te versterken. Ontwikkel controle over je stem en leer hoe je de juiste toon, intonatie en ritme kunt toepassen voor elke aflevering. 

  2. Expert Masterclasses: Profiteer van exclusieve toegang tot inspirerende masterclasses via de online academie,  Leer en ontdek geavanceerde technieken en krijg inzichten in de nieuwste trends in stem spraak en de podcastwereld. 

  3. Stemgezondheid en Stemverzorging: Leer belangrijke manieren om je stem gezond en sterk te houden. Ontdek ademhalingstechnieken, stemopwarmingsoefeningen en oefeningen om stemvermoeidheid te voorkomen en een blijvende krachtige podcaststem te behouden.

  4. Presentatietechnieken: Leer hoe je je presentatievaardigheden kunt versterken en boeiende afleveringen kunt creëren die je luisteraars betrekken en raken. 

  5. Persoonlijke Feedback en Coaching: Profiteer van individuele feedback en begeleiding tijdens dit traject . We zullen je ondersteunen bij het ontwikkelen van je sterke punten, het overwinnen van uitdagingen en het bereiken van je volledige potentieel als podcaster.

  6. Inspirerende community : Sluit je aan bij de facebookgroep/community van podcastmakers binnen de WerkendeStemmen Academie. Deel je ervaringen, stel vragen en leer van elkaar.

  7. Laatste nieuws over AI: Alle nieuwste ontwikkelingen op gebied van de AI-stemmen gaan we met je delen. Ondanks het feit dat de techniek snel gaat en de AI stem in opmars is, kan ik me niet voorstellen dat jouw luisteraars willen worden afgescheept met een computerstem.

  8. Bonusmateriaal: Ontvang exclusieve bonussen, zoals handige ebooks, een goed gevulde giftbox, werkbladen en naslagwerken die je begeleiden bij elke stap van je podcaststemontwikkeling. Deze waardevolle bronnen zullen je ondersteunen bij het versterken van je vaardigheden en het verfijnen van je podcastpresentaties.

Investeer in jezelf en je podcastcarrière door je aan te melden voor VOICEBOOST pilot.

We gaan werken in een kleine groep van maximaal 8 personen op een ontspannen en ongedwongen manier met fijne methodes, deskundige begeleiding en met gelijkgestemden.

 

"Je zult je podcast met andere ogen leren bekijken en jezelf met andere oren leren beluisteren."

 

Hiermee transformeer je jouw podcast voor nog meer impact bij je luisteraars.

Meld je vandaag nog aan voor de VOICEBOOST pilot voor een waanzinnig lage prijs (omdat het een pilot betreft) en ontdek de mogelijkheden van jouw podcaststem. Jouw succesvolle podcastreis begint hier:

LET OP:  BEPERKT PLAATS (8 plekken).

De prijs voor deze training wordt na de pilot aanzienlijk verhoogd.

Maak nu gebruik van de PRESALE prijs van 297 euro excl. btw. Later beslissen betekent minder voordeel.

werkendestemmenwave_edited.jpg
3.png

ja maar...

"Ik heb al een goede stem, dus ik heb geen training nodig."

Hoewel je misschien al een goede stem hebt, kan het ontwikkelen van je stem je helpen naar een nieuw niveau van stemgebruik. De podcast VOICEBOOST pilot van Werkende Stemmen Academie biedt je nieuwe inzichten en strategieën die je helpen je stem te verfijnen, expressie toe te voegen en je podcastprestaties te verbeteren. Zelfs de beste podcastmakers kunnen baat hebben bij groei en verbetering. Zelfs ik als stemcoach blijf mijn kwetsbare instrument optimaliseren bij stemcoach collega's ;-).

"Ik heb geen tijd voor een 3 maanden durende training."

We begrijpen dat tijd een kostbaar goed is, maar de investering in je podcaststem is de moeite waard. Je hebt toegang tot online materiaal, masterclasses en de mogelijkheid om op je eigen tempo te leren. Bovendien zal de tijd die je besteedt aan het ontwikkelen van je podcaststem zich vertalen in boeiendere en overtuigendere podcastafleveringen, en dus meer luisteraars en nieuwe klanten. Ook zijn de verdiepingssessies terug te kijken, je mist dan wel de Q&A .

 

"Ik kan geen stemcoaching veroorloven."

Dat budgetten een rol spelen, begrijpen we ook. Daarom heb je met deze pilot iets unieks in handen  maar We durven zelfs te zeggen dat je dit nergens voordeliger zult kunnen krijgen. 

Hoe eerder je de knoop door hakt, des te voordeliger wordt het! We hanteren zelfs een NIET GOED GELD TERUG garantie.

"Ik ben niet zeker of het de investering waard is."

De podcast VOICEBOOST pilot  is ontworpen om jouw te helpen je podcast naar nieuwe hoogten te brengen en je stem te ontwikkelen en gezond te houden. Bovendien biedt de academie een goed netwerk van mede-podcastmakers, waar je kunt leren, delen en groeien.

De waarde die je uit dit traject haalt, zal zich vertalen in meer luisteraars,

een sterke podcaststem en meer impact.

"Ik ben al te ver in mijn podcastcarrière om mijn stem te veranderen

 Zelfs ervaren podcastmakers (en stemcoaches ;-))  kunnen profiteren van alle nieuwe stemtechnieken  en nieuwe inzichten. De VOICE BOOST pilot van Werkende Stemmen Academie is ontworpen om aan te sluiten bij verschillende ervaringsniveaus, en je zult versteld staan van hoeveel je kunt groeien, ongeacht waar je nu staat in je podcastreis.

"Het is nooit te laat om aan je stem te werken."

 

Laat deze belemmeringen je niet tegenhouden om deze  stap te zetten.

Investeer in jezelf, ontwikkel je podcaststem en maak van je podcast een onvergetelijke luisterervaring. Schrijf je vandaag nog in en maak de transformatie die je verdient!

nog een laatste zetje...

Eigenlijk niet nodig maar wellicht een laatste zetje voor jou om eindelijk werk te maken van je stem!

Als je je NU inschrijft voor die pilot ontvang je de garantie;

 

NIET GOED GELD TERUG! Je loopt dus geen enkel risico! 

Dus waar wacht je nog op, druk op die knop en claim je plek.

Jouw podcast verdient de krachtige stem die alleen de VOICEBOOST pilot kan bieden.

Schrijf je vandaag nog in en ontdek de magie van jouw podcaststem. Jouw luisteraars zullen versteld staan en je podcast zal een blijvende indruk maken.

Wees de stem waar mensen naar luisteren en inspireer anderen met jouw woorden.

Klaar om te schitteren? Meld je nu aan bij de VOICEBOOST PILOT en maak van je podcast een meesterwerk!

bottom of page