top of page

 ACADEMIE

HET online platform voor stemprofessionals.

Wat goed dat je er bent!

Je bent hier terecht gekomen omdat je het tijd vindt om je te verdiepen in jouw stem. Klopt dat?

Je volgt me wellicht al een tijdje en je neemt  nu het besluit  om echt met je stem aan het werk te gaan en je bent benieuwd wat WERKENDE STEMMEN voor jou kan betekenen. Super!

Kijk vooral even deze korte introductievideo waarin ik je vertel over de ACADEMIE, of luister alvast een aflevering van de gratis Masterclass podcast, om een indruk te krijgen van mijn werkwijze en leer mij en mijn manier van werken kennen, en kijk of dit bij jou past! 

Misschien heb je lang getwijfeld of je iets met je stem wilde doen, maar nu is echt wel het moment aangebroken, want je kampt met heesheid, een vermoeide stem en het lukt maar niet voldoende luisteraars , kijkers bij je te houden of die hele zaal bij je verhaal te betrekken.

Dan ben je hier op de juiste plek.

Met deze ACADEMIE wil ik het jou zo makkelijk mogelijk maken om aan je stem te werken, daarom heb ik 3 pakketten samengesteld. Je kunt zelf kiezen welk pakket het beste bij jou past. Je kunt helmaal alleen zelfstandig aan de slag met videos's , podcastst en werkboeken, of je kiest ervoor om de masterclasses met Q&A bij te wonen, Kortom voor ieder wat wils! 

 

Zeker is dat je na het volgende van de academie, je nooit meer zorgen hoeft te maken over je stem, omdat je precies weet hoe je met je mooie instrument moet omgaan! 

  

Ik leer je onder andere:

  • Hoe je met jouw stem mensen kunt raken, motiveren en inspireren.

  • Hoe je je stem in goede conditie brengt en houdt, zodat je op je stem kunt vertrouwen 

  • Hoe je stem is opgebouwd en hoe deze werkt.

  • Manieren hoe je je spraak en stemgeluid kunt inzetten om impact te maken, denk bijvoorbeeld aan, volume maken, duidelijk articuleren, intonatie gebruiken voor verbinding, en mensen enthousiasmeren. Oefeningen om onder andere, je houding, adem, articulatie, spreektempo en spreektoonhoogte te optimaliseren

Dé plek om als trainer, coach, spreker, voice-over jouw kennis over stem te gaan verdiepen is bij deze ACADEMIE.

masterclass  1 .jpg
e7be3ba9-ac40-4bb9-8359-fc56a1af356b_edited.jpg

ACADEMIE VOOR EEN COMPLETE STEMMAKEOVER 

In de ACADEMIE  neem ik je stap voor stap mee in alle mogelijkheden die je stem jouw te bieden heeft, maar die je nog niet inzet! Tijdens jou lidmaatschap krijg je toegang tot alles wat de academie je te bieden heeft. Denk daarbij aan een compleet online training waarin je leert hoe je stem werkt , tot mooie werkboeken waar je  jouw aantekeningen in kwijt kunt, en natuurlijk BUBBELEN.

Je  krijgt meer kennis en kunde om je stem op een gezonde en duurzame manier te gebruiken. Je leert onder andere hoe je een groot volume kunt creëren, zonder je stem te overbelasten. Je krijgt inzicht in je belangrijkste instrument je STEM. Een belangrijke vaardigheid voor elke beroeps-spreker!

Deze ACADEMEMIE bevat oa: masterclasses ondersteund met een presentatie. Videotrainingen over intonatie bubbelen, podcasts, ebooks Ik heb meer dan 20 jaar ervaring als logopediste en stemcoach en deel graag mijn kennis met jou. 

"nooit meer hees daar droom ik van"

Leer meer over je stem op een leuke snelle manier en maak gebruik van de Q en A die na de masterclasses gegeven wordt.
In de ACADEMIEM leer je hoe je stem werkt en hoe je je eigen stem op een gezonde en duurzame manier kunt gebruiken, zonder je stembanden te overbelasten. Je vindt in de academie vele verschillende manieren om met je stem te trainen. De onderdelen richten  zich op alle facetten van de stem die deel uitmaken van je stem, zoals onder andere je houding, ademhaling, gezonde voeding en volume. Nuttige tips en praktische oefeningen overzichtelijk onder elkaar, zorgen ervoor dat jij zelfstandig aan de slag kunt met een goed stemgebruik!

"Heb je na een opname van je blog training of podcast last van een geïrriteerd of vermoeid gevoel in je keel?"

 

Of

"Klinkt je podcast wat mat en eentonig"

IMG_1389_edited.jpg

 Of misschien herken je je in de volgende problemen met je stem:

  • Je vindt het lastig  je spreektempo laag te houden door je enthousiasme waardoor je over je woorden struikelt en je onduidelijk overkomt

  • Je klinkt weleens te schreeuwerig als je luider wilt proberen te spreken omdat de mensen achterin de ruimte je niet kunnen verstaan?

  • Je raakt  weleens buiten adem tijdens een langere tijd spreken? En je wilt weten hoe je dit kunt oplossen?

  • Je moet er niet aan denken je stem kwijt te raken want hoe kun je dan je podcasts vlogs of trainingen blijven maken en geven.

Dit en meer, leer je in de ACADEMIE!

"zorg goed voor jouw kostbare instrument" 

Als podcastmakers, blogger, coach, spreker, voice-over oftewel beroepsspreker is je stem je belangrijkste instrument. Zonder stem kun je niet functioneren. Je gebruikt je stem constant, of je nu met of zonder headset werkt. Het is belangrijk dat je met je stemgeluid hetgene dat je wilt vertellen ook kunt doen, zonder je stem te overbelasten. Als overbelasting eenmaal ontstaat is het lastig om hier nog vanaf te komen. Natuurlijk wil je ook dat mensen het prettig vinden om naar je te luisteren. Dat jouw stem natuurlijk  en authentiek klinkt, en dat mensen aan je lippen hangen en niet afdwalen. 

Door verschillende delen van je lichaam goed samen te laten werken kun je een goed stemgebruik creëren. Onder andere je houding, je ademhaling en je stembanden werken samen om jou je beroep goed te laten uitoefenen. Ook het gebruik van je mondspieren keelspieren en je mimiek hebben hier invloed op! 

In de ACADEMIE  deel ik alle kennis die ik heb met jou!  Door de unieke combinatie van therorie, praktijk middels video's blogs tekst en werkboeken geeft de ACADEMIE iedereen de mogelijkheid op zijn of haar manier de stof tot zich te nemen. Er is zelfs een mogelijkheid om in de community met mede deelnemers te sparren. De Masterclasses die ook onderdeel zijn van de ACADEMIE hebben aansluitend een Q & A waarin je direct live met mij je vragen kwijt kunt en antwoorden kunt krijgen. 

Voorkom stemproblemen

Leer hoe je op een prettige en gezonde manier altijd jou stem kunt gebruiken zonder daarbij je stem te beschadigen. Zorg er voor dat je een bezoek aan de KNO-arts voorkomt.

Oók als je al op de hoogte bent van de nodige kennis over stem is het belangrijk dat je jouw kennis en vaardigheden goed bijhoudt. Juist door in de ACADEMIE te stappen krijg je weer net een andere kijk op je eigen stemgebruik. 

IMG_1795_edited.jpg

wist je dat:

"warming-up essentieel is voor stembehoud"

Opwarmoefeningen voor je stem

De stembanden en structuren die daarmee samenwerken moeten opwarmen voordat je ze gaat gebruiken. En toch doen de meeste sprekers dit niet!

 

Als je een sportprestatie gaat leveren heb je een warming-up nodig om je lijf klaar te maken voor de inspanning die je gaat leveren . Voor je stem geldt hetzelfde.

Maar doe jij weleens opwarmoefeningen voor je stem?

VOICEGYM compleet, is daar een prachtig voorbeeld van. Dit complete handboek met videos van massages, stemregels en opwarmoefeningen is een musthave voor jou als stemprofesional en zit in de ACADMIE. Zo houd je op een leuke manier je stem gezond!

"Kies het pakket dat bij je past! 
&  
Start vandaag nog 

Voor wie is deze academie geschikt?

Elke beroepsspreker weet dat het een uitdaging is je groep geboeid te houden en dat je naast je stem ook rekening kunt houden met je expressie en de inhoud van je verhaal. Je zorgt dat ze je verstaan en dat ze uiteindelijk met nieuwe kennis naar huis gaan. Je wilt ze alles meegeven dat in je bereik ligt.

Zorg er voor dat je dit ook kunt doen met een onuitwisbare indruk. 

Is jouw stem daar helemaal op voorbereid? 

De masterclasses zijn geschikt voor iedereen die zijn stem professioneel gebruikt, van sportinstructeur tot docent. 

 

Herken jij jezelf in 1 of meer van onderstaande punten?
 

– Je wilt je stem je leven lang gezond kunnen gebruiken.
– Je wilt graag weten hoe je stem nou eigenlijk werkt.
– Je wilt weten hoe jouw lichaamshouding van invloed is op je stemgebruik.
– Je wilt leren om je ademhaling goed in te zetten om je stem optimaal te kunnen gebruiken.
– Je wilt leren hoe je op een gezonde manier voldoende volume kunt krijgen zonder keelpijn.


Dan is de ACADEMIE zeker geschikt voor jou!

Je volgt de ACADEMIE online, gewoon thuis. Afhankelijk van het pakket dat je iets heb je toegang tot de masterclasses en Q&A's en de Live dagen, waar je direct je vragen over het onderwerp met me kunt bespreken.
Kijk direct welk pakket momenteel het beste bij jou behoefte past! 

de academie is er voor jou, altijd beschikbaar elk uur van de dag!

werkendestemmenwave_edited.jpg
_ACADEMIE mailing (Banner (liggend)).png

BRONS pakket;

1.png

ZILVER pakket;

+ 10 masterclasses van 60 min maandelijks start oktober

2.png

GOUD pakket;

+ 10 masterclasses van 60 min maandelijks start oktober

+ 3 keer 60 min 1 op 1 coaching live of online 

3.png

Is dit misschien voor nu nog teveel van het goede?

Dan vindt je zeker iets waardevols bij de trainingen die los verkijgbaar zijn! 

Neem een kijkje door op de knop te klikken.

bottom of page