Mooie woorden, recensies

Johan van Bavel, eigenaar Intention

"Een van de belangrijkste instrumenten van een trainer is de stem. In ons programma Train de Trainer heeft Janine haar workshop "Meet your voice" verzorgd. Dit deed zij op een authentieke, speelse en flexibele manier met de nodig humor waardoor het een bijzonder prettige workshop werd. Haar kennis en kunde maakte de workshop compleet"

Carolyn Chadwick, Feng Shui & KonMari consultant

Janine is geweldig. Ik had last van heesheid en moest continue hoesten nadat ik verkouden was geweest (neeeeee geen COVID-19) Volg haar tips want ik was er na 2 dagen van af!!! Ongelooflijk!!

Margriet Smits, ICT en business specialist

Janine helpt je alle knoppen van het mengpaneel van je stem en spraak te ontdekken. Met een breed scala aan oefeningen gaat ze samen met jou ontdekken wat wel en niet voor je werkt. Of het nou één op één of in een virtuele webinar is, Janine weet altijd op een creatieve en persoonlijke manier te coachen. Dit doet ze op een eerlijke en enthousiaste wijze waarmee ze haar liefde en interesse in de stem overbrengt. Ik weet zeker dat ze zo nog veel mensen gaat kunnen helpen!

Leliestraat 37
2841 AZ Moordrecht
06-17242423
info@werkendestemmen.nl
  • Werkende Stemmen
  • Janine de Widt

© 2020 WERKENDESTEMMEN