Mooie woorden, recensies

Veronique-Prins-350x350.jpg

Veronique Prins, Je zaak voor elkaar

2 jaar geleden kreeg ik problemen met mijn stem. Ik begon wat hees te klinken en afgezien van het feit dat het geen pijn deed, was het toch ‘lastig’. Omdat mijn man op een gegeven moment die hese stem niet zo sexy meer vond maar vooral omdat ik mijn geld verdien met mijn stem; ik ben een coach en geef trainingen. Veel trainingen. En half verstaanbaar of zonder stem is dat toch wel een dingetje. Dus daar moest ik wat mee. Zo kwam ik terecht bij Janine. Zij leerde me, met behulp van praktische oefeningen mijn stem op een andere manier te gebruiken met als resultaat dat ik nagenoeg niet hees meer ben. En daarnaast geen angst meer hoef te hebben dat mijn stem er een keer mee ophoudt, ik kan gewoon mijn werk blijven doen. Daar ben ik ongelooflijk blij mee. Dank je wel Janine!

johan-van-bavel-600x400.jpg

Johan van Bavel, eigenaar Intention

"Een van de belangrijkste instrumenten van een trainer is de stem. In ons programma "Train de Trainer" heeft Janine haar workshop "Meet your voice" verzorgd. Dit deed zij op een authentieke speelse en flexibele manier met de nodige humor waardoor het een bijzonder prettige workshop werd. Haar kennis en haar kunde maakte de workshop compleet"

Carolyn Chadwick.png

Carolyn Chadwick, fengui en konmari consultant 

"Janine is geweldig, Ik had last van heesheid en moest continu hoesten nadat ik verkouden was geweest, (nee geen covid 19). Volg haar tips want ik was er na 2 dagen van af!! Ongelooflijk!!