janine-2164 web_edited_edited.jpg
ondergaande zon scheveningen wekende ste
nieuwzeeland werkende stemmen_edited.jpg
thailand 3_edited.jpg
Bonaire werkende stemmen.jpg
werkende stemmen.jpg

 

WERK

Als kind wilde ik altijd bij de radio, maar dat durfde ik niet echt. Ik heb het niet verder geschopt dan een paar uurtjes op de lokale radiozender (Radio Gouwestad). Ik had het lef niet, en mijn stem en dan met name de "tone of voice" (hoe de stem over komt op anderen), was niet erg prettig . (ik heb de oude opnames nog, voor wie nieuwsgierig is geworden ;-)).

Naarmate ik ouder werd, zijn er dingen veranderd waaronder op persoonlijk vlak. Hetgeen me een mooier persoon heeft gemaakt voor mezelf en voor anderen. 

Als logopedist ben in 2000 afgestudeerd en heb ik in vele werkvelden ervaring opgedaan (revalidatie, speciaal onderwijs, verpleeghuiszorg) totdat mijn hart werd gestolen door de STEM.

In onze logopediepraktijkLogopedie Gouda (sinds 2007) komen er steeds vaker mensen met stemproblemen. Jong en oud kan bij mij terecht. Met heel veel plezier leer ik hen de kneepjes van juist stemgebruik. Men gaat met mooie resultaten naar huis .

Dit gaf me zoveel voldoening dat ik uiteindelijk in 2018 de stap heb durven zetten om Werkende stemmen te starten!  Hier kunnen de "gezonde beroepssprekers stemmen"" al hun kennis opdoen!

 

Voor meer informatie over stemstoornissen en andere logopedische problematiek, klik hier

VRIJETIJD

Daarnaast kan ik me in mijn vrije tijd verliezen in fotografie van flora en fauna maar vooral zonsondergangen, en dan het liefst met palmbomen en blauwe zee en witte stranden.

REIZEN IN AUSTRALIE EN NIEUW ZEELAND

Ik houd van uitdagingen en als ik ergens voor ga, dan doe ik dat voor 200%. Als 19 jarige vertrok ik voor 10 maanden naar Australie en Nieuw Zeeland, vanuit het ouderlijk nest. Prachtige ervaring.

WERKEN IN THAILAND ALS LOGOPEDIST

Onverwachts belandde ik in 2014 met mijn gezin voor 2 weken in Thailand waar een Nederlands echtpaar woonde. Door een ongeval en complicaties ontstond bij mevrouw een forse Afasie (taalstoornis) en zij zochten hulp.  Mijn werkervaring ligt ook in de revalidatie, dus ik durfde die stap te nemen, met de back-up van fijne afasietherapeuten in Nederland.  Ik combineerde werk met prive, en het werd een werkvakantie om nooit te vergeten.

DROOMBAAN OP BONAIRE

In 2016 was daar een droombaan op Bonaire, geweldige ervaring zou het gaan worden, maar tijdens de voorbereidingen bleek het plan ietwat te ambitieus. We besloten hier te blijven. Bonaire heeft wel ons hart gestolen. En wat betreft mijn fotografie hobby was het daar fantastisch ;-)

TOEKOMST

Met Werkende Stemmen realiseer ik een nieuwe droom. Meer met de stem werken. Doen waar mijn hart ligt, uitdagingen aangaan, samen werken en genieten. Maar vooral alles uit jouw stem halen wat mogelijk is, en wat het beste bij je past! 

Wat mensen over mij zeggen: Dat ik ondernemend, eerlijk, direct en betrouwbaar ben. Of lees verder bij de recensies.