Over Mij

 

WERK

Als logopedist (in 2000 afgestudeerd) heb ik in vele werkvelden ervaring opgedaan (revalidatie, speciaal onderwijs, verpleeghuiszorg) totdat mijn hart werd gestolen door de STEM, vroeger wilde ik altijd bij de radio, maar dat durfde ik niet echt, ik heb het niet verder geschopt dan de lokale radiozender (Radio Gouwestad).

Mijn oma kreeg een beroerte (CVA) en ze bleek niet meer goed te kunnen praten. Het was de jaren 80 , oma zegt maar 4 zinnen, maar wat knap dat ze met intonatie zoveel betekenis kan geven aan maar 4 zinnetjes! Intrigerend. En daar wordt het zaadje geplant.

Tegenwoordig in onze logopediepraktijk  Logopedie Gouda (sinds 2007) komen er regelmatig  mensen met stemproblemen. Jong en oud kan bij mij terecht. Met heel veel plezier leer ik hen de kneepjes van juist stemgebruik.

VRIJETIJD

Daarnaast kan ik me in mijn vrije tijd verliezen in fotografie van flora en fauna maar vooral zonsondergangen, en dan het liefst met palmbomen en blauwe zee en witte stranden.

OUT OF THE BOX

Ik houd van uitdagingen en als ik ergens voor ga, dan doe ik dat voor 200%. Als 19 jarige vertrok ik voor 10 maanden naar Australie, vanuit het ouderlijk nest.

En zo belandde ik bijvoorbeeld in 2014 met mijn gezin voor 2 weken in Thailand waar ik een Nederlands geemigreerd stel, begeleidde bij een taalstoornis, Door een ongeval en complicatie ontstond bij mevrouw een forse Afasie (taalstoornis) en zij zochten hulp.  Mijn werkervaring ligt ook in de revalidatie, dus ik durfde die stap wel te nemen, met de back-up van fijne afasietherapeuten in Nederland. Ik combineerde werk met prive, en het werd een werkvakantie om nooit te vergeten.

Reizen in combinatie met doen wat je het liefste doet (mensen op weg helpen) is een droom.

In 2016 was daar een droombaan op Bonaire, geweldige ervaring zou het gaan worden, maar tijdens de voorbereidingen bleek het plan ietwat te ambitieus, en besloten we hier te blijven. Bonaire heeft wel ons hart gestolen. En wat betreft mijn fotografie hobby was het daar fantastisch ;-)

TOEKOMST

Met Werkende Stemmen realiseer ik een nieuwe droom. Meer met de stem werken. En vooral doen wat ik leuk vind, en uitdagingen aangaan.

Wat mensen over mij zeggen: Dat ik ondernemend, eerlijk, direct en betrouwbaar ben.

Constantijn Huygensstraat 121e
2802 LV Gouda
06-17242423
info@werkendestemmen.nl
  • Werkende Stemmen
  • Janine de Widt

© 2018 WERKENDESTEMMEN