LAXVOX Bubbelen INSTRUCTIE

Hot and Happening! Laxvox,, vast weleens gezien of van gehoord. Maar voor je begint, volg goed de instructies op.

Je wilt er natuurlijk wel alles uithalen! 

Veel plezier.

OEFENING VOOR JE SPREEKTEMPO

Onbewust gebeurt het (ook mij nog steeds) dat je spreektempo verhoogt tijdens je presentatie, bijvoorbeeld door je enthousiasme. Je verstaanbaarheid wordt dan minder. Wat kun je dan doen? Bekijk het hier in deze vlog.

HUFFEN

Schrapen is niet zo goed voor je stembanden, en in deze vlog laat ik je zien wat je dan beter kunt doen!

AAN DE SLAG met VERONIQUE PRINS

Heel graag wilde ik haar voor haar 3 daagseevent wat praktische tips meegeven, om haar stem in goede conditie te behouden. Kijk maar eens wat Veronique er van vond.

1ste vlog met ELISABETH de videovakvrouw

Samen met Elisabeth op pad en een hele praktische tip laten zien om duidelijker te spreken. Een opwarmoefening........ men neme een .....KURK.....ondertussen weet ik dat ook andere middelen goed werken, maar deze knappe vlog wil ik jullie niet ontnemen.

Vlog 2 met ELISABETH de videovakvrouw

Na het succes van onze eerste gezamenlijke vlog, is hier een vervolg. Elisabeth zit in een vlog dip, en ik help haar een oplossing te vinden.

HOE MOEDIG JIJ AAN (LANGS DE LIJN) ? (na decoronamaatregelen)

Het is niet alleen maar wat roepen, maar er komt heel wat bij kijken om "verstandig" aan te moedigen. Kijk de volgende vlog om te zien op welke manier het anders kan en je daarmee je stem optimaal gebruikt.

EERSTE KENNISMAKING MET MIJ ALS STEMCOACH

Oefenen, oefenen, oefenen. Met behulp van Elisabeth Griffioen (de videovakvrouw), mijn eerste vlog gemaakt waarin ik mezelf voorstel als stemcoach van mijn bedrijf: Werkende Stemmen.