Even voorstellen:

Mijn naam is Janine de Widt en ik ben getrouwd met Marc de Widt. Wij hebben twee zonen. Ons hele gezin is erg ondernemend en gezelligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Als ik niet aan het werk ben dan vind je me het liefst in de natuur om te wandelen en te fotograferen. Van flora en fauna tot zonsondergangen en dan het liefst met palmbomen en blauwe zee en witte stranden. Ontspanning vind ik ook in reizen en op pad met mijn gezin/familie/vrienden, lekker eten of gewoon een avondje bankhangen.

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn

Mijn verhaal

GESCHIEDENIS

Als kind wil ik altijd al bij de radio. Ik heb het niet verder geschopt dan een paar uurtjes op de lokale radiozender. Echter bleek ik mezelf vooral te overschreeuwen. Mijn “Tone of Voice” was op dat moment niet prettig voor anderen om te horen. Ik begreep toen niet hoe intonatie of het gebruiken van de juiste woorden, voor je kunnen werken.

In 2000 studeer ik af als Logopedist in Zwolle. In vele werkvelden doe ik ervaring op (revalidatie, speciaal onderwijs, verpleeghuiszorg).

In 2007 start ik met een collega onze logopedie praktijk: Logopedie Gouda.  Er  melden zich steeds vaker mensen met stemproblemen aan. Met veel plezier leer ik hen de kneepjes van juist stemgebruik. Met mooie resultaten.

WERKENDE STEMMEN

Wijsheid komt met de jaren...ik volg zelf (stem)trainingen...leer veel over mijn eigen ontwikkeling en zo vallen puzzelstukjes in elkaar. In 2018 is daar de nieuwe uitdaging : Stemcoach praktijk Werkende Stemmen.

Een stemcoach praktijk waar ik mijn kennis en ervaring graag met je deel.

Wil jij meer uit je stem halen, dan ben je bij mij aan het juiste adres.

​​

TOEKOMST

Met Werkende Stemmen draag ik graag bij aan jouw droom om mensen te inspireren te overtuigen te vermaken. Maar dan wel met een stem die bij jou past, en die jij gezond weet te houden!

Het organiseren van evenementen, workations en een mooie online community met Powerful Voices , is een greep uit mijn bucketlist wat ik graag nog zou gaan vervullen met Werkende Stemmen...Er zijn  nog veel dromen te verwezenlijken. Wie weet kom ik je daar tegen!

Contact

Kom met mij in contact als we samen werk kunnen maken van jouw stem!